In een sprookjeswereld bestaan geen ruzies en problemen, doet iedereen wat hij moet doen en heeft niemand last van een ander. Helaas zijn sprookjes niet echt! Op kantoor, op school, in de zorg, in de sport en ook in vrijwilligerswerk, overal waar mensen samenkomen, komen ook ongewenste omgangsvormen en integriteit schendingen voor.

Ongewenste omgangsvormen komen nog steeds veel voor en beschadigden volwassen en kinderen, zelfs zo erg, dat men niet verder wil en kan. Met soms dramatische gevolgen. Als vertrouwenspersoon PLUS luisteren wij en kijken wij samen met jou, wat een goede vervolg stap zou kunnen zijn. Het dragen van je rugzakje is niet bepaald stimulerend. Je rugzakje is de “last” die je meedraagt in je leven, leg deze af!!!

Onze ervaring

In de afgelopen jaren, sinds 2012, heb ik veel, heel veel ervaring opgedaan in mijn functie binnen de overheid. In deze functie coach en begeleid ik een grote groep van vertrouwenspersonen. Bij complexe casuïstiek, casuïstiek die mogelijk zou leiden tot een officiële klacht en bij strafrechtelijke zaken, word ik altijd betrokken om deze met mijn ervaring in goede banen te leiden.

Ik ben o.a. de externe vertrouwenspersoon op Texel bij:

de Gemeente

en de Sportstichting

Interesse in jou als mens!

Ik ben mij gaan interesseren in de mens en ben heel actief geweest om mijn theoretische kennis te vergroten. Die combinatie van ervaringsdeskundigheid en theoretische kennis hebben mij gemaakt tot een (externe) Vertrouwenspersoon PLUS en integriteit adviseur.

Ervaren vertrouwenspersonen

Wij werken met ervaren vertrouwenspersonen woonachtig op of in de buurt van TEXEL. Ben jij een ervaren vertrouwenspersoon en wil je deel uitmaken van ons netwerk? Neem dan contact met ons op!