Jouw ervaren (externe) vertrouwenspersoon op TEXEL

Grensoverschrijdend en ongewenst gedrag komt overal voor, ook op Texel!

Is er binnen jouw organisatie een zakelijke en sociaal veilige werkomgeving?

 

Iedere organisatie heeft zijn eigen cultuur en omgangsvormen, maar in geen enkele organisatie mogen ongewenste omgangsvormen worden geaccepteerd!

 

Graag willen wij je ondersteunen om de ongewenste zakelijke en sociale omgangsvormen te verminderen. De Tweede Kamer heeft in mei 2023 een wet aangenomen waardoor je bedrijf/stichting volgens de Arbowet verplicht is om je medewerkers te beschermen tegen Psychosociale Arbeidsbelasting. Het hebben van een (externe) vertrouwenspersoon wordt dan ook verplicht gesteld. Werkgevers tot 10 werknemers zijn voor alsnog uitgezonderd van de verplichting om een vertrouwenspersoon aan te stellen. Daarvoor is een amendement aangenomen. Alleen al het bespreekbaar maken bij jouw medewerkers is voor hun al een signaal dat je organisatie het serieus neemt. Wij helpen je daar graag mee!

Nieuws

Vertrouwenspersoon voorgesteld 

 

Hans van der Park 

Eigenaar en extern vertrouwenspersoon

 

Sinds 2012 heb ik veel ervaring opgedaan binnen de overheid, waarbij ik een grote groep vertrouwenspersonen coach en begeleid. Bij complexe casussen, officiële klachten en strafrechtelijke zaken word ik altijd betrokken vanwege mijn expertise.

 

Wij werken met ervaren vertrouwenspersonen die woonachtig zijn op of in de buurt van Texel. Ben jij een ervaren vertrouwenspersoon die zich wil aansluiten bij ons netwerk? Neem dan contact met ons op!

Beschikbare pakketten

 

Genoemde tarieven zijn per jaar, exclusief BTW.

Onder andere vertrouwenspersoon op Texel bij: